Uusi vuosi alkoi kauniissa merkeissä. Täysi kuu loisti kirkkaalla taivaalla ja oli jotenkin satumaista. Otin yöllä muutamia kuvia ilman salamaa ja jalustaa. Jonka kyllä huomaa pienestä tärähdyksestä, mutta pääasia kuitenkin on se, että tuolloin otetut kuvat eivät ole aivan himmeitä.

Tässä kuvassa Pihka häkissään uuden vuoden yönä. Pihka ei pelännyt pätkääkään raketteja, joita ammuimme. Päinvastoin. Se murisi ja haukkui ja yritti kiinni saada niitä.

Videokamera tallensi rosvon työssään. Oliver oli heti kakkuavarkaissa, kun siihen tilaisuus koitti. Kaikenlaisia suklaadi kaakkuja banaanilla ja ilman...

Loppiaisena kuusesta koristeet siirtyivät Oliveriin. Ei se koiraa häirinnyt, antoi aivan rauhassa koristella itsensä. Anni ripusti lopulta melkein kaikki koristeet mitä koiraan vain mahtui.

Pihka on niin VAUHTITASSU, että siitä on mahdoton saada kuvia, joissa se olisi suht nätissä asennossa. Ei onnistu. Tänäänkin menin kameran kanssa pihalle, että ottaisin pari hyvää kuvaa, mutta ei se hulliainen rauhoittunut ollenkaan, vaan juoksi ja pörräsi edes takasin.

Nyt on hetken tuumaustauko...ja meno jatkuu....

Tämä kone ei hyydy...

 

Niin, jos on uusi vuosi ja uudet kujeet, niin mitähän tuo muka uutta tarkoittaisi. No, eipä ehkä kummempaa. Tänä vuonna on tosiaan muutamia hyviä näyttelyjä tiedossa lapin läänissä, niin niissä tietysti käydään. Pihkan ja muidenkin koirien kanssa.

Linalle on sulhanen haettu ja riiuu -reissulle hän lähtee ensi viikon loppuna. Tästä pentueesta haaveilisin itselleni pystykorvaa, mutta saattaa olla, että jään lehdelle soittelemaan. Varteenotettavampia varauksia tuntuu olevan minun ohi...

Laikojen erikoisnäyttely on maaliskuun alussa Kittilässä, tarkoitus oli mennä sinne, mutta jäänee väliin, kun suuntaamme ihmisporukalle Pousujärvelle. Sikäli harmillista, mutta näyttelyitä tulee kyllä.

Pihkan kanssa otan tavoitteeksi hiihtää niin paljon, kuin vain mahdollista. Nyt kun minulla on taas nuori ja innokas koira hiihtohommiin. Nuo kaksi muuta ovat jo sen verran iäkkäitä, ettei niiden tarvi enään minua kiskoa perässään.

No, siitä sitä lähdetään menemään eteenpäin. Katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan. Toivottavasti ainakin terveyttä koirille. Ei tarvitsisi yhtään haavereita, eikä sairastumisia. Pliiis!