Onhan sitä lunta nyt saatu Muonioonkin. Ei ole pelkkää itälapin iloa enään se. Sami on tänään ajanut uudella lumilingollaan nurmikolla. Olisihan tuo ihan hyvä ruohonleikkuri...

Päivän lenkki ajateltiin tehdä jäällä. Anni hiihtämällä, me kävellen. Potkuri olisi kiva tapa juoksuttaa Pihkaa, mutta kun houkat tukkivat hiekkaa tielle, niin hankaluuksiahan siellä tulisi. Siispä mentiin Utkujärven jäälle.

 

Ihana talvinen puu, heti rannan tuntumassa. Keli tuntui niin kylmältä, että puistattaa ajatus tulevasta talvesta. Pakkasta oli siis -10 astetta.

 

 

Samilla ja Pihkalla on menossa tanssii koiran kanssa -harjoitukset. Pihka ei näytä miltään pikku koiralta, vaan pituutta löytyy enemmän, kuin pieneltä mieheltä.

 

 

Tästä on menty ja tultu. Ristiin ja rastiin.

 

 

Ja lopulta menty sitten tuonne. Eli kohti Talvilahtea, ja liekö sulaa...

 

 

Tyypillinen Savukoskelainen Ketsepuhnus -mallinen hyypiö. -Loikkaan, tai saattaa olla että loikkaan sittenkin...niinpä niin...

Savukoskella on käsitykseni mukaan jänkä joka on nimeltään Ketsepuhnus, (tai jotain sinne päin) niin olen mieltänyt sen Pihkalle lempinimeksi. Se on riittävän outo sana taikka asia kuvaamaan tuota yhtä outoa koiraa. Pihka on siis kessepuhnukka, tuttujen kesken.